Köp- och leveransvillkor

Nice presenter & inredning har som mål att Du som kund blir nöjd med våra produkter och vår service.Om Du har frågor eller synpunkter är Du välkommen att kontakta oss på 019-223100 eller nina@nicepresenter.se

MINSTA BESTÄLLNINGSBELOPP

Vi har inget minsta beställningsbelopp, hos oss är alla beställningar välkommna!

Du måste dock vara 18 år för att få handla hos oss.

PRODUKTINFORMATION

Vi kan inte garantera att bilderna på webbsidan exakt återger produktens färg. Vi reserverar oss också för eventuella tryckfel.

LEVERANS

Leveransen ordnar vi så snabbt som möjligt, inom 2-4 dagar, om inget annat är överenskommet.

LEVERANSSÄTT

Små paket skickas som brev och levereras direkt till Din brevlåda. Större försändelser, brev och paket, skickas till Postens närmaste utlämningsställe. Du får besked via e-post eller SMS när Dina varor skickas från oss om de skickas som paket.

Vissa skrymmande eller ömtåliga varor kan komma att skickas med Bussgods, detta anges då tydligt i produktbeskrivningen. På www.bussgods.se kan Du söka Ditt närmaste utlämningsställe.

Du kan också själv hämta Dina varor i vår butik i Marieberg Galleria, Örebro

BETALSÄTT

Kortbetalning

Du kan välja att betala tryggt och säkert med något av de vanligaste betalkorten Visa och Master/Eurocard. Vi samarbetar med NETS (Handelsbanken) som som är vår betalväxel och certifierad samarbetspartner samt godkänd av kortföretagen. Kortbetalningen sker säkert över internet med 3DS-teknik.

Tekniken 3D Secure är framtagen för att verifiera Dig som kund när Du betalar med Ditt kort på internet. För Dig som kund är det en fördel att använda en betaltjänst på internet som erbjuder 3D Secure, eftersom Du ges möjlighet att identifiera Dig genom en kod eller ett lösenord.

När Du kommer till kassan är det bra om Du har tillgång till Din inloggningsdosa, då de flesta banker idag kräver inloggningsdosa för att verifiera betalkort. 

I kassan väljer Du Din korttyp i kassan och fyller i Ditt kortnummer, kortets utgångsmånad samt Ditt kontrollnummer, vilket är de tre sista siffrorna i signaturfältet på baksidan av Ditt kontokort.

Betala via faktura

Köp nu - betala senare!

I samarbete med Klarna erbjuder vi Dig "Klarna Faktura 14 dagar", för att handla via faktura eller "Klarna konto - delbetalning" för delbetalning.

Genom tjänsten "Klarna faktura 14 dagar" betalar Du varan först 14 dagar efter Din beställning.

Välj "Klarna faktura 14 dagar" i kassan och godkänn köpet genom att registrera ditt personnummer. En snabbupplysning görs automatiskt och tar ca 1 sek för att godkänna Dina personuppgifter och Ditt köp. Därefter behandlas beställningen av Nice presenter & inredning och du får fakturan hemskickad tillsammans med dina varor. Du betalar fakturan först efter att Du mottagit varorna till angivet bankgiro (Nice Presenter AB).

Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar netto, vilket innebär att fakturan aktiveras när Ditt paket lämnar Nice presenter & inredning.

Genom tjänsten "Klarna konto - delbetalning" erbjuder Nice presenter & inredning Dig möjlighet till delbetalning.

Välj "Klarna konto - delbetalning" i kassan. Genom att registrera Ditt personnummer godkänner Du köpet. En snabbupplysning görs automatiskt och tar ca 1 sek för att godkänna Dina personuppgifter och Ditt köp. Därefter behandlas beställningen av Nice presenter & inredning, och Du får hemskickat Dina varor. Klarna kommer automatiskt att skicka Dig ett kontoavtal.

Inköpsmånaden är betalningsfri. Skulden delas sedan upp på ett antal lika stora månadsbetalningar. Aviseringsavgift 29 kr i månaden tillkommer. Årsräntan är f.n. 19.90%.

En påminnelseavgift med f.n. 50 sek samt dröjsmålsränta enligt nu gällande referensränta med tillägg av 24%, utgår vid försenad betalning.  


Förskottsbetalning

Avgift 0:-. Betala direkt till vårt bankgiro: 611-40 52 (mottagare Nice Presenter AB).Gör Din beställning och uppge förskottsbetalning som alternativ. Vänta tills Du fått mail med förskottsfaktura på Din beställning. Betala sedan in totalsumman till vårt bankgiro: 611-4052 (mottagare Nice Presenter AB). Varorna levereras så snart betalningen har registrerats på vårt konto. Glöm inte att ange fakturanummer på betalningen. De beställda varorna reserveras i fem bankdagar, om betalningen inte har kommit in på vårt konto innan dess tas beställningen bort.

Presentkort

Om Du önskar betala med presentkort väljer Du betalsätt "förskott" och ange presentkortsnumret samt värdet på presentkortet. Om Du väljer att endast utnyttja en del av presentkortet, så kvarstår detta belopp att handla för senare.

BESTÄLLNINGSVAROR

För vissa beställningsvaror tas en summa ut som handpenning (summan varierar beroende på produktens värde). När produkten kommit in till oss får Du ett meddelande via mail och när Du har slutbetalat varan skickar vi den omgående till Dig.

Obs! För beställningsvaror gäller ingen bytesrätt eftersom vi har tagit hem produkten enbart till Dig.

ÖPPET KÖP

Returrätt gäller i 14 dagar (distansavtalslagen) under förutsättning att varan är oanvänd och i fullgott skick. (Du får själv stå för returkostnaden). Var vänlig kontakta oss via e-mail eller telefon före retur. Efter att vi mottagit och kontrollerat varan sätter vi in varuvärdet på Ditt konto eller återbetalar på Ditt betal/visakort.

Varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav utlöses ej. Du står själv för risken för försändelsen då Du återsänder en vara.

För Dig som väljer att handla hos oss i butiken gäller inte distansavtalslagen, då betraktas Ditt köp som ett vanligt butiksköp, då har vi 3 dagars öppet köp och 7 dagars bytesrätt. Öppet köp eller ångerrätten gäller inte för specialbeställningar, t.ex en soffa med ditt eget tygval.

REKLAMATION

Om varan Du får skulle vara skadad eller på annat sätt defekt, eller om Du har fått fel produkt eller fel antal ber vi Dig att omedelbart kontakta oss via e-mail så att vi kan rätta till felet. Vi skickar Dig en returfraktsedel som Du klistrar på paketet och Du kan enkelt och kostnadsfritt returnera varan till oss.

ÖVRIGA VILLKOR

Nice Presenter AB förbehåller sig för tryckfel, fel i informationen, samt fel i specifikation på samtliga i Nice Presenters sortiments förekommande produkter och tjänster. All bildinformation skall ses som illustration och kan ej heller garanteras återge varans exakta utseende och beskaffenhet.

FORCE MAJEURE

Nice Presenter AB är befriat från ansvar om företaget förhindras att utföra sina åtaganden till följd av händelse utanför företagets kontroll, t.ex. vid krig, naturkatastrof, arbetskonflikt, tekniska problem, brand eller om företaget utsätts för kriminell verksamhet.

FÖRETAGSINFORMATION

Nice Presenter AB

Säljarevägen 1, 128

Marieberg Galleria

702 36 Örebro

019-223100

e-mail: nina.forsstrom@live.se

Organisationsnummer: 556320-1317. Företaget innehar F-skattsedel